01.

Wat gaan we maken?

De creaties die we maken zijn seizoensgebonden. Ongeveer 3 weken van te voren zal het thema in de agenda op de website vermeld staan. Ook zal hierover een berichtje op Facebook verschijnen. 
Voor alle data kun je kijken in de agenda.

Bekijk Agenda 

02.

Hoe gaan we het maken?

Aan de  hand van een voorbeeld  gaan we beginnen. Ik leg de technieken stap voor stap uit en geef tips. Daarna gaan we samen aan de slag! Dit gebeurd ook stap voor stap, zodat iedereen mee kan doen aan de workshop. 
Voor cursisten met meer ervaring is er genoeg ruimte om je eigen creativiteit toe te passen. 

Bekijk voorbeelden

03.

Waar en wanneer?

Er zijn een paar vaste locaties waar de workshop gegeven worden. Deze kun je terug vinden in de agenda. 
Heb je zelf een locatie of een groep? Neem dan contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Bekijk Agenda

04.

Hoeveel kost het?

De workshops die gepland zijn zullen tussen de 25 en 35 euro p.p. kosten.  Ook hiervoor geldt dat in de agenda de vaste prijs staat voor de openstaande workshops. Heb je een ander budget en een eigen  groep en/of locatie? Geen probleem, neem eventjes contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

05.

Hoe kan ik me opgeven?

Opgeven voor een workshop kan op verschillende manieren. Dit kan per telefoon door te bellen, SMS'en of via WhatsApp. Daarnaast is het mogelijk om te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier op de website in te vullen.
Kijk voor de contactgegevens op de contactpagina via onderstaande link.

Neem contact op met
Bij Wen!