Wie is wendy?

Wendy is de oprichtster en eigenaresse van Bij Wen! Samen met Wendy maak je de leukste creaties! Maar wie is Wendy eigenlijk? Onderstaand stelt Wendy zich voor!

Even voorstellen

Mijn naam is Wendy en ik ben helemaal gek op bloemen en ben graag onder de mensen. Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat werken met bloemen helemaal mijn ding is! Het maakt me vrolijk en geeft me voldoening. Met bloemen kun je altijd wat betekenen voor je medemens of dat nou voor een speciale, mooie, zakelijke of verdrietige bijeenkomst is. Bloemen maken het moment. 

Mijn passie voor bloemen is begonnen doordat ik samen met voormalige collega’s een workshop ging volgen bij de plaatselijke bloemist. Na die avond is alles begonnen. Ik sprong gelijk achter mijn computer om te kijken hoe ik bloemist kon worden.

Ik ben eerst begonnen met een 2 jarig particuliere opleiding bij het Boerma instituut in Aalsmeer. Tegelijkertijd ben ik op eigen initiatief bij zoveel mogelijk bloemisten stage gaan lopen. Ik was zo enthousiast dat ik alles aanpakte zodat ik mezelf in een korte tijd kon ontwikkelen tot bloemist. En dit leverde na enkele maanden mijn eerste betaalde baan op als bloemist. Ik was apetrots! 

Maar ik wilde nog meer! Ik ben nog een 2 jarige opleiding gaan volgen bij het ROC te Naaldwijk. Hier had ik een zeer gedreven lerares waar ik heel veel van heb mogen leren. 
Zij nam mij mee naar wedstrijden, evenementen en grote bloemwerk projecten. 
Uiteindelijk hebben we samen meerdere malen meegedaan aan het bloemen evenement 'het Varend Corso' te Naaldwijk. Wat bij de laatste deelname werd beloond met de tweede prijs. 

Mijn enthousiasme bleef groeien en daardoor besloot ik als freelance bloemist te gaan werken. Ik werkte vooral in de regio Zuid-Holland in bloemenwinkels, maar daarnaast werkte ik ook voor grote evenementen zoals beurzen. Tevens gaf ik workshops in mijn atelier en op locatie. Zowel in de regio Zuid-Holland als in Zeeland (vooral in Zierikzee) had ik al snel vaste groepen met mensen die mij ieder seizoen weer wisten te vinden om gezellig samen een creatieve workshop te volgen. 

Uiteindelijk ben ik van Den Haag terug verhuisd naar Zeeland ,daar waar mijn roots liggen. Een nieuw begin en een nieuw avontuur. Ik ben nu werkzaam als bloemist. En actief bezig met Bij Wen! Mijn doel is nu om nog meer mensen te laten genieten van bloemen. 

Dus ben jij enthousiast geworden van mijn verhaal en wil je graag een workshop mee doen? Dat kan dus Bij Wen! 

in de agenda kun je de datums vinden waarop er workshops gepland staan. 

Tot snel! 

Vriendelijke bloemengroetjes, 

Wendy

Neem contact op met Wendy